Danko Lazović pauzira mesec dana

Napadač Zenita i srpske reprezentacije Danko Lazović povredio je butni mišić zbog čega će pauzirati minimum mesec dana.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.04.2010.

11:38

Default images

Lazovićev nastup na Svetskom Prvenstvu u Južnoj Africi mogao bi da bude pod znakom pitanja, pošto se veruje da je centarforu pokidan mišić, zbog čega bi sa treninzima mogao da nastavi tek sredinom maja. Lazović se povredio u 43. minutu prvenstvenog susreta sa Terekom.

Lazović je rekao da je zabrinut zbog povrede.

Ne znam šta da kažem. Dok sam trčao, osetio sam oštar bol i nisam mogao dalje. Sutra će uslediti detaljna medicinska ispitivanja da se tačno odredi stepen ozbiljnosti povrede i da se vidi kolika mi pauza predstoji. Povreda nije posledica udeala sa igračem, jer sam bol osetio dok sam trčao, kada oko mene nije bilo protivnika. Veoma sam uznemiren jer mi predstoji vrlo važan period u klupskoj i reprezentativnoj karijeri“, rekao je Lazović.

Lazović bi tako mogao da postane treći reprezentativac Srbije, posle Boška Jankovića i Ivice Dragutinovića, koji zbog povrede neće moći da igra na Mundijalu u Južnoj Africi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: