Ribarikova:Pravila sam glupe greške

Slovačka teniserka Magdalena Ribarikova ocenila je da je napravila previše grešaka u porazu od Jelene Janković, u baražu za opstanak u Svetskoj grupi Fed kupa.

Izvor: LB

Subota, 24.04.2010.

17:48

Default images

"Znala sam da je povređena, ali se nisam opustila. Ona je dobar igrač i bori se na svakom meču. Svaki put daje maksimum. Sa druge strane, ja sam napravila neke veoma glupe greške", izjavila je Ribarikova posle meča koji je izgubila sa 2:0, po setovima 7:6, 6:3. Slovakinja je dodala da joj je smetalo što je publika navijala tokom poena.

"Ne mislim da je publika loša. Jedino mi je zasmetalo što tokom poena čujem uzvike. A i mi u Slovačkoj imamo jako dobru publiku", rekla je Ribarikova.

Ribarikovu u nedelju očekuje duel sa Bojanom Jovanovski.

"Srela sam je pre dva meseca na turniru u Kuala Lumpuru kada je izgubila od Danijele Hantuhove. Ona je jaka, mlada i dobra igračica. Biću spremna da protiv nje pružim svoj maksimum", zaključila je Ribarikova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: