Zimonjić i Nestor u novom finalu

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor plasirali su se u subotu u finale dubla na ATP turniru u Barseloni.

Izvor: AY

Subota, 24.04.2010.

14:28

Default images

Srpsko-kanadski par u polufinalu je posle velike borbe savladao Izraelca Endija Rama i Austrijanca Julijana Knoula sa 2:1 u setovima (6:4, 3:6, 10:7). Protivnici najboljeg dubla sveta u finalu u nedelju biće bolji iz susreta Lejton Hjuit i Mark Noul - Marijus Firstenberg i Marcin Matkovski. Zimonjić i Nestor već brane trofej u Španiji od prošle godine.

Iako su dominirali u prvom setu, srpsko-kanadski par je u nastavku susreta počeo da učestalo greši, što je rezultovalo greške vođstvom protivnika od 3:0, a potom i izjednačenjem u setovima.

Branioci titule su potom uspeli da podignu formu i pribrano uđu u treći set, gde su posle velike borbe u super taj-brejku trijumfovali 10:7.

Ovonedeljeni turnir serije 500 u Barseloni igra se za ukupni nagradni fond od 1.995.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: