Adler počeo da trenira

Golman Leverkuzena, nemački internacionalac Rene Adler, počeće sa treninzima sledeće nedelje, iako je pre sedam dana polomio rebro na meču protiv Štutgarta.

Izvor: AY

Subota, 24.04.2010.

14:24

Default images

Uprkos prvim prognozama lekarskog tima Bajera, koji je navio da bi čuvar mreže "pancera" mogao zbog povrede da izostane sa spisaka selektora Joakima Leva za Mondijal u Južnoj Africi, njegova trenutna zdravstvena sitacija je zadovoljavajuća i lekari su mu naloži da se već za nekoliko dana vrati na teren.

"Počeću da treniram uz maksimalan oprez i videćemo kako će se sitauacija razvijati. Zajedno sa lekarima kluba i reprezentacije doneću konačnu odluku o usčešću na šampionatu", poručio je Adler.

Najbolji fudbaleri Nemačke svrstani su sa Srbijom, Austalijom i Ganom u D grupu prvenstva sveta koje se od 11. juna do 11. jula održava u Južnoj Africi.

Leverkuzen se sa 54 boda iz 31 meča nalazi na četvrtom mestu Bundeslige, a trećeplasirani Verder ima isti broj bodova, uz bolju gol-razliku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: