Ragbi 13: Treće kolo za vikend

U subotu i nedelju će se igrati mečevi trećeg kola Prvenstva Srbije u ragbiju 13.

Izvor: B92

Subota, 24.04.2010.

10:24

Default images

U subotu se na Adi Ciganliji, na igralištu sa veštačkom travom, od 18 časova sastaju Crvena zvezda i Beogradski univerzitet, dok su preostala dva duela, Radnički – Podbara i Niš – Dorćol, zakazani za nedelju.

Crvenoj zvezdi će na putu ka vezivanju tri pobede na početku šampionata stajati beogradski studenti, koji su na startu doživeli dva poraza. Ekipa BU neće moći da računa na nekoliko igrača, koji će što zbog povreda, što zbog suspenzija preskočiti ovu utakmicu, ali i Crvena zvezda ima nekoliko igrača koji su pod znakom pitanja za nastup u trećem kolu.

U nedelju se u Novoj Pazovi igra se derbi kola između Radničkog i Podbare iz Novog Sada. Domaći tim je odlično započeo ligu, pošto su pored činjenice da su debitanti u takmičenju, ostvarili dve pobede i sa pravom očekuju da i protiv vicešampiona mogu da dođu do oba boda. Novosađani će im se suprotstaviti sa podmlađenim timom, a pored činjenice da u svojim redovima imaju i iskusne reprezentativce šansu da bodove odnesu kući vide i u neigranju čak trojice igrača domaćih zbog suspenzija zarađenih u prethodnij rundi. Utakmica se igra na stadionu FK „Radnički“ i počinje u 16 časova.

Poslednji meč ovog kola igra se u Nišu, na pomoćnom terenu SC „Čair“. Šampion Dorćol dolazi kao favorit, ali će svoju ulogu morati da opravda protiv uvek neugodnih Nišlija. Domaći tim nanizao je poraze u prethodna dva kola i nema drugog izbora nego da pokuša da se „vadi“ protiv Beograđana, bez obzira na činjenicu da ih nikada do sada nisu savladali. Ovaj duel počinje u 16.30.

U ovom kolu slobodan je kruševački Car Lazar.

Prvenstvo Srbije, treće kolo:

Beograd: Crvena zvezda – Beogradski univerzitet (subota, 18 č.)
Nova Pazova: Radnički – Podbara (nedelja, 16 č.)
Niš: Niš – Dorćol (nedelja, 16.30 č.)

Car Lazar slobodan

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: