Zimonjić i Nestor u polufinalu

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor plasirali su se u polufinale turnira u Barseloni.

Izvor: B92

Petak, 23.04.2010.

17:29

Default images

Oni su u četvrtfinalu savladali špansku kombinaciju Nikolas Almagro/Mark Lopes 6:7 (0:7), 6:2, 10:4. Zimonjić i Nestor, koji u Barseloni brane titulu, za ulazak u finale igraće protiv Austrijanca Julijana Noula i Izraelca Endija Rama, koji su pobedili Nemca Kristofera Kasa i Austrijanca Jirgena Melcera sa 7:6 (7-4), 7:5.

Prvi set bio je potpuno izjednačen, a rešen je u taj brejku u kome Zimonjić i Nestor nisu uspeli da osvoje nijedan poen. Najbolji dubl sveta nakon toga je znatno podigao nivo igre i u drugom setu Španci nisu imali šansu da bilo šta urade.

U produženom taj brejku, koji je odlučio pobednika, Zimonjić i Nestor su napravili dva mini brejka i lako priveli meč kraju.

Nagradni fond turnira u Barseloni iznosi dva miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: