Murinjo: "Barsa ne treba da kuka"

Trener Intera Žoze Murinjo naglasio je da njegov tim mora da bude oprezan i pored pobede od 3:1 nad Barselonom, ali se i smejao žaljenju Barselone na sudiju.

Izvor: AY

Sreda, 21.04.2010.

15:40

Default images

"Nismo baš toliko blizu finalu koliko svi misle. Biće nam veoma teško na Kamp Nou", rekao je Portugalac za RAI Sport. Ipak, Murinjo smatra da je njegov tim morao više da se potrudi da ne primi gol, dok mu smeta i način na koji su se fudbaleri Barselone žalili na suđenje posle meča.

"Nisam srećan zbog njihovog gola, napravili smo grešku. Ali hteo bih da kažem ponešto i o igračima Barselone, koji bi morali da nauče da budu dostojanstveni i u porazu. Trebalo je da priznaju da je Inter bio bolji, umesto što su saletali sudiju u tunelu. Da li su već zaboravili šta je za njih uradio Tom Hening prošle godine protiv Čelsija? Kao da ih sećanje uopšte ne služi", dodao je iskusni stručnjak.

Murinjo se osvrnuo i na neuljudan gest Marka Balotelija, koji je uvredio navijače kada su ga izviždali sa terena.

"Baloteli? Ovde sam od jula 2009, i od tada trpim kritike na to kako se nosim sa njim i kako ga učim da se ponaša, ali on je ponovo napravio glupost na najvažnijem meču sezone", odmahnuo je Portugalac rukom.

Inter je na Đuzepeu Meaci u utorak savladao Barselonu 3:1. Revanš se igra za dve nedelje na Kamp Nou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: