Stanković: "Nezaboravno veče"

Dejan Stanković bio je oduševljen nakon pobede Intera nad Barselonom u polufinalu Lige šampiona, iako je zaradio parni žuti karton.

Izvor: B92

Sreda, 21.04.2010.

01:09

Default images

„Veoma mi je žao što neću moći da igram revanš na Kamp Nou, ali mislim da moj prekršaj nije bio za žuti karton. Bio je ovo sjajan meč, nezaboravno veče za sve – za nas, klub, i iznad svega za navijače. Ovo je veče koje će ostati upisano u istoriji, iako je tek prva utakmica“, rekao je Stanković nekon velike pobede.

Inter je nešto lošiju formu u Seriji A platio gubitkom prvog mesta, ali je ekipa i dalje u igri na sva tri fronta, pošto je plasman u finale Kupa obezbeđen pobedom nad Fjorentinom. Stanković misli da Inter možda da ’pokupi’ sve trofeje.

„Bili smo savršeni večeras. Spremili smo se veoma dobro za ovaj meč, i zaista sam srećan zbog uspeha celog kluba. Nije lako i dalje igrati na sva tri fronta, ali ja sam uveren da možemo. Možemo da osvojimo sva tri trofeja. U ligi smo na drugom mestu, igramo polufinale Lige šampiona, i finale Kupa Italije. Da, usporili smo malo u Seriji A i Roma je odigrala dobro nekoliko mečeva, ali i dalje možemo do titule.“

Inter je protiv Barselone uspeo da uradi ono što je delovalo kao nemoguća misija – da neutrališe Lea Mesija, Ćavija i Ibrahimovića.

„Večeras smo imali prilike da vidimo visok nivo fudbala, a Inter je bio maksimalno organizovan. Bili smo koncentrisani tokom svih 90 minuta. Da li je Mesi bio ispod svog nivoa? Mislim da je to zasluga mojih saigrača i Murinja koji je znao kako da zaustavi njega i Ibrahimovića“, rekao je Stanković kome je ovo bila prva utakmica u polufinalu Lige šampiona, i 103. u evro kupovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: