Serena ne igra protiv Rusije

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams neće igrati za selekciju Sjedinjenih Država protiv Rusije u polufinalu FED kupa predstojećeg vikenda.

Izvor: JT

Utorak, 20.04.2010.

23:54

Default images

I Serena i Venus imaju probleme sa povredama nogu, a dok je mlađa od sestara Vilijams već objavila svoju odluku, starija bi tek trebalo da se izjasni o svom učešću. Meri Džo Fernandez, selektor selekcije SAD, još ranije je rekla da će sačekati odluke sestara Vilijams.

Tim za duel FED kupa može da bude promenjen do jedan sat pre žreba koji će biti održan u petak, ali se očekuje da Venus neće čekati toliko da bi Fernandezovoj saopštila svoju odluku. Mečevi SAD i Rusije na programu su u subotu i nedelju.

Pored sestara Vilijams na spisku igračica SAD za predstojeće mečeve sa Rusijom nalaze se i Melani Udan, Betani Marek-Sends i Lajzel Huber.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: