DV: "Vraneš spreman za F4"

Partizan je lako pobedio FMP u četvrtom kolu Superlige, a trener šampiona Duško Vujošević istakao je prvih 15 minuta drugog dela kao ključne.

Izvor: AK

Utorak, 20.04.2010.

21:39

Default images

Partizan je zabeležio treću pobedu u Superligi i izjednačio se sa Hemofarmom koji je izgubio u Kragujevcu. "U prvom poluvremenu nismo se najbolje snašli u trenucima kada je protivnička ekipa forsirala zonsku odbranu. Razlog tome je što ponovo u našem sastavu nije bilo povređnenog Vraneša, koji će najverovatnije biti spreman za F4 u Zagrebu", naveo je Vujošević.

On je istakao da je utakmica sa, kako je rekao, "veoma kvalitetnom ekipom iz Železnika", za njegov tim došla u ne baš dobrom momentu, nakon poraza u Vršcu i pred završni turnir regionalnog takmičenja u glavnom gradu Hrvatske.

"Drago mi je što su naši navijači pokazali da su pametniji nego što su najavljivali pojedini mediji. Neki su očekivali da će se večeras desiti nešto spektakularno, ali to se nije dogodilo na njihovu veliku žalost", prokomentarisao je Vujošević odustajanje pristalica "crno-belih" od najavljenog cepanja pretpatnih karata i bacanja na parket "Pionira", navodno u znak protesta zbog loše distribucije ulaznica za završni turnir Evrolige u Parizu.

Trener FMP-a Boško Đokić ocenio je da je susret sa prvakom Srbije koristio njegovim pulenima kao dobra priprema pred odlučujuće mečeve u sezoni.

"Pokazalo se još jednom da je jako teško igrati protiv Partizana. Imali smo dosta problema u organizaciji napada, što je uslovilo veoma lošem procentu šuta iz igre", zaključio je Đokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: