KLS: Partizan - FMP (utorak, 18h)

U četvrtom kolu Superlige Srbije Partizan u utorak dočekujueFMP, a uoči duela Duško Vujošević kaže da je neophodna puna koncentracija.

Izvor: AY

Ponedeljak, 19.04.2010.

16:06

Default images

Partizan i FMP su se ove sezone sastajali tri puta i sva tri duela dobili su "crno-beli". U dva susreta u NLB ligi Partizan je u "Pioniru" pobedio 86:59, a u Železniku je bilo 84:81. U finalu nacionalnog kupa Partizan je trijumfovao 72:62.

"Mi smo u Vršcu ispunili kvotu poraza kada su u pitanju naše ambicjje u domaćoj ligi. Bez obzira što ekipa nije kompletna i što nam, hteli to ili ne, pažnju odvlači pomisao na dva fajnal-fora na kojima učestvujemo, moramo biti prisutni na terenu i odigrati maksimalno kvalitetno, jer je to jedini način da se dobija ekipa kao što je FMP", rekao je Duško Vujošević.

Prema njegovim rečima, takmičenje u Superligi biće do kraja zanimljivo i neizvesno.

"Sigurno je da sve ekipe žele da se plasiraju u plej of, ne samo zato da bi igrale u završnici šampionata, već i da bi obezbedile učešće u NLB ligi. Mislim da najmanje pet klubova dosta ravnopravno pretenduju na to, zbog čega su sve utakmice od izuzetnog značaja", rekao je Vujošević.

Ekipa Boška Đokića u duel ulazi rasterećeno posle dve pobede nakon startnog poraza.

"U ovaj meč ulazimo rasterećeno, bez psihološkog pritiska, dobili smo dve izuzetno bitne utakmice. Sve polako dolazi na svoje mesto što se tiče igre, to je naročito bitno pred važnije utakmice koje nas očekuju. O Partizanu ne treba trošiti reči, igraju F4 jadranske lige, a narednog meseca i Evrolige, što najbolje govori o kakvom timu se radi. Mi ćemo se naravno boriti, dati sve od sebe, a bićemo lišeni pomoći Andreje Milutinovića, koji će pauzirati još ovo kolo".

"Očekuje nas teška utakmica, pokušaćemo da iskoristimo to što su verovatno u ovom trenutku više fokusirani na završnicu Jadranske lige, kao i Evrolige. Partizan je iskusnija ekipa od nas, ali dobro se spremamo i kao i uvek, pružićemo maksimum", istakao je Dragan Zeković.

Utakmica Partizan - FMP na programu je u utorak od 18 časova u "Pioniru".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: