Tores propušta ostatak sezone i SP?

Menadžer Liverpula Rafa Benites priznao je da još uvek ne zna da li će Fernando Tores ponovo zaigrati ove sezone.

Izvor: MT

Nedelja, 18.04.2010.

12:53

Default images

Centarfor ’crvenih’ i Španije bi mogao da bude podvrgnut novoj operaciji kolena, ali je pregled kod specijaliste koji je bio zakazan za petak, odložen zbog nemogućnosti da se putuje avionima, zbog oblaka vulkanske prašine koji se nalazi nad Evropom. Strahuje se da bi zbog nove operacije, Tores mogao da propusti i Svetsko Prvenstvo.

Centarfor Liverpula u januaru je već operisao koleno, pa bi nova operacija i oporavak značili da Španac neće igrati na Mundijalu u Južnoj Africi.

Menadžer Benites nije imao odgovor na pitanje da li će Tores ponovo igrati ove sezone.

Ne znam. On se oseća dobro i kaže da mu je koleno dobro, ali nam je potrebno mišljenje specijaliste. Trebalo je da ima pregled u petak, ali zbog otkazanih letova, trenutno to nije moguće“, rekao je Benites.

Benitez: "Treba mi 60 miliona funti za pojačanja"

EPA
Istovremeno, menadžer 'crvenih' je rekao da mu je za novu sezonu potrebno barem četiri nova igrača i 60 miliona funti za pojačanja.

"Potrebno mi je najmanje tri do četiri nova igrača za sledeću sezonu", rekao je Benites.

Španac bi uskoro trebalo da se sastane sa novim direktorom kluba, Martinom Brotonom, kome će izneti svoje predloge i zahteve.

"Voleo bih da se nađem sa Martinom Brotonom naredne nedelje. Ne znam kakav je njegov raspored, i ja sam dosta zauzet, ali moramo da se nađemo i da prodiskutujemo o svemu što nas čeka", rekao je Benites.

"Vidim da su se o nužnosti pojačavanja ekipe za narednu sezonu, naši najbitniji igrači već izjasnili. Džejmi Karager je rekao da su nam potrebna tri ili četiri pojačanja, dok je Tores spominjao četvoricu ili petoricu", rekao je Španac.

Liverpul je praktično ispao iz trke za četvrto mesto u Premijer ligi, koje vodi u Ligu Šampiona, a jedina uteha 'crvenima' u slaboj sezoni bilo bi osvajanje Lige Evrope. U polufinalu tog takmičenja, Liverpul očekuje dvomeč sa Atletiko Madridom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: