Lukić: "Zvezda osvaja titulu"

Predsednik FK Crvena zvezda Vladan Lukić izjavio je da veruje da će njegov tim uprkos kiksu u Čačku biti prvak Srbije.

Izvor: MT

Nedelja, 18.04.2010.

12:16

Default images

„Preostalo je još šest kola do kraja. Dosadašnji tok prolećnog dela prvenstva potvrdio je da nigde ne možete sigurno da računate na bodove. To se videlo i u Čačku. Bez obzira što nismo uspeli da osvojimo tri boda, siguran sam da će se Zvezda na kraju, ipak, okititi šampionskom titulom“, rekao je Lukić.

Crvena zvezda je u subotu igrala bez golova u Čačku sa ekipom Borca čime je omogućila Partizanu da, u slučaju pobede nad Radom u nedelju, ponovo dođe na samo dva boda zaostatka.

Lukić je rekao da je na igračima bio primetan umor posle pobede u polufinalu Lav Kupa Srbije protiv OFK Beograda.

Videlo se da smo umorni od duela protiv OFK Beograda u Kupu. Nismo dobro igrali, naša prava šansa je bila u prvom poluvremenu“, rekao je predsednik Zvezde.

Posle meča, trener 'crveno-belih' Ratko Dostanić rekao je da njegova ekipa nije iskoristila šanse.

U narednom, 25. kolu Jelen Superlige Srbije, Crvena zvezda će biti domaćin Javoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: