Čarlston: Finale Zvonarjeva-Stosur

Ruska teniserka Vera Zvonarjeva i Australijanka Samanta Stosur plasirale su se u finale WTA turnira u Čarlstonu.

Izvor: MT

Nedelja, 18.04.2010.

11:05

Default images

Zvonarjeva je priliku da se bori za trofej na turniru koji se igra u Južnoj Karolini, dobila nakon što je prva nositeljka, danska teniserka Karolina Voznijacki odustala u prvom setu, pri vođstvu Ruskinje od 5:2. U drugom polufinalu Stosurova je bila uspešnija od Danijele Hantuhove iz Slovačke sa 6:3, 7:6 (2).

Pri rezultatu 4:2 za Zvonarjevu, Voznijacki je pokušala drop-šot posle čega joj je noga proklizala. Uz podršku publike i obmotan zglob, danska teniserka se vratila na teren ali je posle dvostruke servis greške bila prinuđena da odustane.

U drugom susretu, Stosurova je dobila prvi set, a u drugom je uspela da se vrati u igru posle zaostatka od 5:2. Australijanka se izborila za taj-brejk u kojem je trijumfovala sa 7:2.

Turnir u Čarlstonu igra se za nagradni fond od 700.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: