Miličić zaglavljen na aerodromu

Među brojnim putnicima širom sveta čiji su letovi otkazani zbog širenja vulkanske prašine iznad Evrope našao se i srpski košarkaš Darko Miličić.

Izvor: JT

Subota, 17.04.2010.

20:17

Default images

Miličić je u subotu prepodne trebalo da poleti ka Beogradu sa aerodroma u Čikagu, ali kada je došao da čekira kartu rečeno mu je da je njegov let otkazan. Zbog erupcije islandskog vulkana Ajafjalajakul zatvoren je veliki broj aerodroma u Evropi, a među njima je i beogradski „Nikola Tesla“, za koji se ne zna kada će ponovo biti u funkciji.

Igrač Minesota Timbervulfsa nije, ipak, jedini sportista kome je vulkanska prašina promenila planove. U Norveškoj je fudbalska utakmica između Trumsea i Sandefjura otkazana jer gosti ne mogu da doputuju zbog zabrane letenja. Zanimljivo je da je Trumse igrao sa Vikingom u Stavangeru i članovima ekipe je čak 53 sata da se vrate kući. Udaljenost između dva grada je 1.354 kilometara, odnosno čak 11 stepeni geografske širine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: