Đoković: "Previše sam grešio"

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, logično, nije bio zadovoljan igrom u ubedljivom porazu od Fernanda Verdaska u polufinalu turnira u Monte Karlu.

Izvor: SO

Subota, 17.04.2010.

18:53

Default images

„Ovo je bio prilično težak meč. On je igrao vrlo dobro, ali mišljenja sam da sam mu ja olakšao pobedu jer sam napravio previše neiznuđenih grešaka. Nisam se dobro kretao i nisam se osećao dobro na terenu. Ovo je loš dan, ali polufinale je pozitivan rezultat. Moram ovo da smatram uspehom i da nastavim dalje“, izjavio je Đoković.

Rafael Nadal, branilac titule, pobedio je Davida Ferera i smatra da mu je igra trenutno na vrlo visokom nivou.

„Igram veoma dobro, a i danas sam bio na istom nivou. Malo sam bio nervozniji nego inače u poslednja dva gema jer sam izgubio dva polufinala u nizu, ali odigrao sam kompletan meč“, rekao je Nadal i potom je prokomentarisao rivala u finalu:

„Verdasko ima neverovatan potencijal i može da odigra veoma dobro. Ako je koncentrisan na pravi način, može da odigra fantastično“

U svih devet dosadašnjih okršaja Nadal je pobedio Verdaska, od toga četiri puta na šljaci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: