O'Nil očekuje više od Vile

Menadžer Aston Vile Martin O'Nil rekao je da očekuje više golova i bolju igru od svog tima pred meč 35. kola Premijer lige sa Portsmutom na Freton Parku.

Izvor: AY

Subota, 17.04.2010.

13:30

Default images

Iako je Vilina odbrana već duže vreme jedna od najboljih u ligi, problem je manjak postignutih golova, što veoma iritira O'Nila, koji se sa svojim timom i dalje bori za ulazak u Ligu šampiona ove godine. O'Nilovi izabranici su ove sezone postigli samo 46 golova na 33 meča, daleko manje od drugih timova iz prvih osam.

"Slažem se da je problem što stvaramo malo šansi za gol. Svaki put kada se neko nađe u šansi, publika skoči, ali ništa. Zbog dobre igre koju stalno pružamo i visokog procenta poseda lopte, logično je i da više golova postižemo", rekao je O'Nil.

Vila se trenutno sa 55 bodova iz 33 meča nalazi na sedmom mestu u Premijer ligi i ima sedam bodova manje od četvrtoplasiranog Mančester Sitija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: