Vujošević: "Srce mi je ranjeno"

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je da mu je žao što navijači kluba neće putovati sa ekipom na završni turnir Evrolige u Pariz.

Izvor: AG

Subota, 17.04.2010.

09:59

Default images

Navijačke grupe Partizana "Grobari1970" i "Južni Front" objavili su saopštenje u kojem stoji da neće ići u Pariz na završni turnir Evrolige u košarci, pošto obe navijačke grupe smatraju da KK Partizan nije obezbedio da kupe minimalnih 430 karata od 1100 koliko im je Evroliga dodelila.

„Žao mi je što je došlo do ove situacije, trudio sam se da ostanem imun na sve što se dešava sa strane i potpuno budem koncentrisan samo na teren. Ali, to je jedina stvar koja je uspela da me poremeti.

Sve što smo napravili tokom ovih godina, pa i u ovoj, napravili smo zajedno. U životu postoji reciprocitet ljubavi i poštovanja. Koliko oni vole mene, jednako ja volim njih. Zato je odluka da ne idu za mene jedna rana, pošto mislim da nam je tamo zajedno bilo mesto“, rekao je vujošević.

Završni turnir Evrolige igra se od 5. do 7. maja, a Partizan u polufinalu igra protiv Olimpijakosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: