Rikelme neuspešna verzija Terija

Džon Teri očigledno je postavio nove standarde u fudbalsko-ljubavnom svetu nakon što je spavao sa bivšom verenicom druga iz reprezentacije Vejna Bridža.

Izvor: SO

Petak, 16.04.2010.

21:31

Default images

Sada se na njega ugledao igrač Boke juniors Huan Roman Rikelme, koji je slao eksplicitne SMS poruke TV voditeljki Luli Fernandes, devojci svog saigrača Pabla Muče. Fernandesova nije pala na Rikelmeove čari, već je pokazala poruke dečku, a Muča se žalio upravi kluba, pa postoje veliki izgledi da Rikelme bude kažnjen i suspendovan.

Osim ispada sa Mučeovom devojkom, Rikelme je u svađi i sa Martinom Palermom nakon što je odbio da sa njim proslavi gol. Palermo je krenuo ka Rikelmeu, ali je Huan otišao desetak metara dalje i za sebe proslavio pogodak za koji je bio asistent.

Huan Roman Rikelme ima 31 godinu, a ponikao je upravo u Boki juniors. Od 2002. je bio u Barseloni, ali je posle samo jedne sezone prešao u Viljareal. Dres 'žute podmornice' nosio je do 2007. godine, a od tada je ponovo u Boki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: