Zimonjić i Nestor u polufinalu

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađjanin Danijel Nestor plasirali su se u polufinale u konkurenciji dublova na turniru iz Masters serije u Monte Karlu.

Izvor: SO

Petak, 16.04.2010.

19:32

Default images

Oni su u četvrtfinalu pobedili Marka Noulsa sa Bahama i Brazilca Bruna Soareša sa 2:1 u setovima - 6:2, 6:7 (4:7), 10:6. Zimonjić i Nestor će u polufinalu igrati protiv Južnoafrikanca Veslija Mudija i Belgijanca Dika Normana, koji su dobili Poljaka Lukaša Kubota i Austrijanca Olivera Maraha sa 2:6, 6:4, 10:4.

Zimonjić i Nestor su lako dobili prvi set, ali im je u nastavku neočekivano pala koncentracija, pa su igrali nervozno i sa mnogo grešaka. Drugi set su izgubili u taj brejku, da bi u trećem Nouls i Soareš poveli sa 4:2 i najavili veliko iznenađenje.

Ipak, najbolji dubl sveta je u odlučujućim trenucima potvrdio kvalitet, pa je posle 89 minuta uzbudljive igre zasluženo trijumfovao.

Turnir se igra za ukupni nagradni fond od 2,55 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: