Stanojević: "Vratio sam se kući"

Novi trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević zahvalio se upravi kluba na ukazanom poverenju i istakao da ima spremnu strategiju u borbi za titulu.

Izvor: LB

Petak, 16.04.2010.

17:33

Default images

„Hteo bih da se zahvalim Partizanu na ukazanom poverenju. Drago mi je što sam se posle dve godine vratio svojoj kući, jer sam ovde odrastao. Siguran sam u sebe i u ekipu koju imamo“, istakao je Stanojević. „Vidim da je klub prepoznao u meni budućnost. Nadam se da ću ostati ovde i duže nego što mi ugovor nalaže“, dodao je novi trener ’crno-belih’.

On je, takođe, saopštio da u klubu ostaju Vuk Rašović i Goran Pandurović, dok su novi članovi stručnog štaba Slobodan Kuljanin i Dejan Ilić.

Ja sam izuzetno ambiociozan i učiniću sve da ostanem na ovoj funkciji. Siguran sam da ću se izboriti sa svim problemima. Spreman sam na sve kako bih ostao na ovom mestu. Moja trenerska karijera ide uzlaznom putanjom i želim da tako nastavim. Verujem u sebe. Jedva čekanm treninge i naredni period“, rekao je Stanojević.

Imam veliko samopouzdanje. Dosta dobro poznajem igrače, a neke sam čak i selektirao. Imam poverenja u njih i nadam se da ćemo prevazići ovu situaciju“, zaključio je bivši selektor omladinske reprezentacije Srbije.

Stanojević je sa Partizanom potpisao ugovor do leta 2012. godine, ali finansijski detalji nisu saopšteni. Najmlađi trener u istoriji 'crno-belih' debitovaće na toj funkciji u nedelju, na utakmici protiv Rada.

Član Upravnog odbora FK Partizan Albert Nađ rekao je da su čelnici kluba razgovarali sa igračima i da su oni potpuno svesni trenutne situacije.

Razgovarali smo sa igračima. Verujem da možemo do titule bez obzira na prednost Crvene zvezde“, ocenio je Nađ.

Partizan trenutno zaostaje četiri boda za vodećom Zvezdom, koja je sakupila 61 bod.

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: