Krstović: "Ne plašimo se Partizana"

Košarkaš Hemofarma Bojan Krstović rekao je da se njegov tim ne plaši Partizana i da želi pobedu protiv “crno-beli”.

Izvor: NK

Petak, 16.04.2010.

14:32

Default images

"Bili su to baš teški porazi. Uvek je teško kada meč izgubite u poslednjim sekundama. Zato sada želimo pobedu. Partizanu svaka čast na svemu što je uradio u Evroligi ove sezone. To je zaista veliki uspeh koji niko ne može da im ospori. Ali, mi se ne plašimo, želimo da na našem terenu upišemo dva boda", rekao je Krstović.

Partizan i Hemofarm su se sastali tri puta ove sezone. Vrščani su u dva navrata imali pobedu u rukama, ali oba puta rastužio ih je kapiten šampiona Srbije Petar Božić svjim trojkama u poslednjim trenucima utakmice.

Ekipa Željka Lukajića će i protiv šampiona biti oslabljena, bez pomoći kapitena Miljana Pavkovića. Dobra vest je da se plejmejker vratio u trenažni proces i da bi uskoro mogao da pomogne saigračima.

"Prema nekim prognozama, trebalo bi da se od 1. maja priključim ekipi. Ali, pitanje je u kakvoj ću formi biti i koliko ću moći da pomognem saigračima. U svakom slučaju, boriću se za svaki minut proveden na parketu", poručio je sjajni bek šuter.

Utakmica Hemofarm – Partizan igra se u subotu od 20.30 časova u vršačkom Milenijumu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: