Vučković: Moramo sprečiti incidente

Član Saveta za borbu protiv nasilja i nedoličnog ponašanja u sportu Milan Vučković rekao je da hitno treba doneti mere da bi se sprečilo nasilje na stadionima.

Izvor: AY

Četvrtak, 15.04.2010.

16:01

Default images

"Očigledno je da je došlo do propusta i to je sada posao za policiju, ali će to ipak biti tema naredne sednice Saveta, čija je namera da donese mere koje će na dugi rok sprečiti takve incidente", rekao je Vučković novinarima u parlamentu.

Vučković, koji je i predsednik skupštinskog Odbora za sport i omladinu, naveo da je to još jedna potvrda da je država bila u pravu kada je takozvane navijačke, a ustvari hiliganske grupe, identifikovala kao faktore nestabilnosti u društvu.

Navijač Igor Vrelić (21) povređen je u sredu hicem iz vatrenog oružja za vreme meča Crvena zvezda - OFK Beograd. Mladić je potom zbog teških telesnih povreda prebačen u Klinički centar Srbije, gde je operisan.

Njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno, a policija traga za osobom koja je pucala u navijača na stadionu FK "Crvena Zvezda".

I uprava FK Crvena Zvezda najoštrije je osudila "bezumni čin kriminalca" na njihovom stadionu.

MUP i dalje traga za počiniocem zločina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: