Holandija: Huligani menjaju pravilo

Finale kupa Holandije igraće se u dve utakmice, zbog straha od nasilja, i velike netrplejivosti pristalica Ajaksa i Fajenorda.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 15.04.2010.

15:56

Default images

U finalu holandskog kupa amsterdamski Ajaks i Fajenord iz Roterdama zbog bezbednosnih razloga odigraće dve utakmice, umesto jedne kako je ranije bilo predvidjeno, saopštio je fudbalski savez te zemlje.

Prvobitno je trebalo da se igra samo jedan meč 25. aprila, uz prisustvo navijača oba kluba, a savez je za tu priliku želeo da ukine petogodišnju zabranu gostovanja pristalicama oba kluba.

Uz konsultacije sa policijom, fudbalski savez odlučio je da se igraju dve utakmice u Amsterdamu (25. april) i Roterdamu (6. maj), a u oba
meča prisustvo će biti dozvoljeno samo navijačima domaćeg kluba.

Navijači oba kluba prošle godine su kažnjeni petogodišnjim zabranama gostovanja zbog serije teških incidenata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: