Juniori zbog vulkana sede u Danskoj

Juniorski rukometaši Srbije koji su u krenuli u Rejkjavik na kvalifikacioni turnir za EP ostali su na aerodromu u Kopenhagenu zbog oblaka vulkanskog pepela.

Izvor: AY

Četvrtak, 15.04.2010.

14:11

Default images

Trener juniorske reprezentacije Srbije Igor Butulija izjavio je da je aerodrom u Kopenhagenu zatvoren, jer je proradio vulkan na Islandu. Oblaci pepela zbog erupcije vulkana na Islandu ometaju avionski saobraćaj na severozapadu Evrope.

"Juniori treba da igraju kvalifikacije za Prvenstvo Evrope, koje se održava u Bratislavi. Za sada ne znamo šta ćemo da radimo, jer su letovi u Kopenhagenu otkazani", rekao je Butulija.

Prema njegovim rečima, sa reprezentacijom je pošao i generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije Božidar Djurković, koji je u stalnom kontaktu sa EHF-om zbog nastale situacije.

Srbija od petka do nedelje treba da učestvuje na kvalifikacionom turniru sa selekcijama Crne Gore, Makedonije i domaćinom Islandom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: