FSS: "Među najvećim ispadima ikada"

Fudbalski savez Srbije najoštrije je osudio ranjavanje navijača na utakmici izmedju Crvene zvezde i OFK Beograda u polufinalu nacionalnog Kupa.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli

Fudbalski savez Srbije najoštrije osudjuje neljudski i vandalski ispad vidjen na stadionu Crvene zvezde... Sinoćnji incident je jedan od najtežih ispada ikada vidjenih na našim stadionima i kao takav ne sme proći nekaznjeno", naglašava se u saopštenju FSS.

Navodi se i da će Disciplinska komisija zato po hitnom postupku zasedati već u 14 sati.

"Naša organizacija u potpunosti podrzava sve aktivnosti po pitanju iskorenjivanja svih zala na fudbalskim borilištima, kako u cilju iskazivanja nulte tolerancije prema rasističkim ispadima, tako i u borbi protiv huliganskog ponašanja, ispoljavanja nacionalistickih, ksenofobičnih i ostalih anomalija", ističe se u saopštenju.

"U toj misiji istrajaćemo i u narednom periodu, pokazujući punu odlučnost u cilju uspostavljanja reda na sportskim terenima...Nehumani ispadi, poput sinoćnjeg, upereni su i protiv svih interesa srpskog fudbala, pa tako i onog reprezentativnog. I zato, nećemo dozvoliti da nas pojedinačni huliganski, vandalski i necivilizacijski gest vrati u doba loše prošlosti", naglašava FSS.

strana 1 od 4 idi na stranu