Palermo presrećan zbog rekorda

Fudbaler Boke Juniors Martin Palermo rekao je da je zadovoljan što je oborio klupski rekord i postao najefikasniji igrač u istoriji argentinske ekipe.

Izvor: AY

Sreda, 14.04.2010.

13:04

Default images

Palermo je u ponedeljak postigao dva pogotka u pobedi Boke protiv Arsenala od 4:0 i sa 220 gola postao najbolji strelac u istoriji argentinskog kluba. "Očekivao sam mnogo od te utakmice i nadao sam se da mogu da postignem koji gol. Uživam u velikom uspehu, koji je značajan ne samo za mene već i za klub i navijače", rekao je Palermo lokalnim medijima.

Palermo je oborio rekord legende Boke Roberta Ćera, koji je od 1929. do 1938. godine postigao 218 golova.

"Ponovo se osećam opušteno, ali još moram da shvatim šta sam uradio. Podeliću sreću sa porodicom i navijačima. Siguran sam da ću u ovom rekordu više uživati kada se povučem iz fudbala", dodao je Palermo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: