Hej se uskoro bori sa Kličkom

Menadžer Dejvida Heja Adam But izjavio je da će do njegove borbe sa jednim od braće Kličko uskoro doći, ali da više želi da se bori sa Vitalijem.

Izvor: JT

Utorak, 13.04.2010.

12:28

Default images

Ipak, očigledno je da je Vladimir taj koji više želi meč sa Britancem, a čak je u ponedeljak postavio video na svom sajtom u kojem ga izaziva i naziva ‘kukavicom’. Hej je šampion u superteškoj kategoriji, u verziji WBA, Vitalij je WBC šampion, dok Vladimir ima pojaseve WBO, IBF i IBO.

Poslednji razgovor koji smo imali sa braćom Kličko je bio oko Dejvidove borbe sa Vitalijem. Vitalij ima pojas u WBC verziji, a što se nas tiče WBC i WBA su dve najvažnije titule. Tako da u našim očima Vitalij u svom posedu ima najznačajniji pojas. Ali, jasno je da Vladimir više želi tu borbu. U narednih nekoliko dana ću razgovarati sa Dejvidom i onda ćemo doneti odluku. Mislim da je očigledno da svi fanovi neće dugo čekati na okršaj”, istakao je But.

Hej je titulu u WBA verziji osvojio u novembru pobedom nad Nikolajem Valujevim u Nirembergu, a potom ju je uspešno odbranio pre deset dana protiv Amerikanca Džona Ruiza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: