Lekić: "Prolazimo u finale kupa"

Fudbaler Crvene zvezde Dejan Lekić rekao je da veruje da će se „crveno-beli“ plasirati u finale Lav kupa Srbije.

Izvor: NK

Utorak, 13.04.2010.

11:54

Default images

„Nemamo pravo na kiks i samim tim će ovaj duel sa OFK Beogradom biti teži od meča igranog na Karaburmi. Verujem da ćemo imati veliku podršku navijča, koji će nam sigurno olakšati zadatak. Naravano da se svi nadamo prolazu u finale“, rekao je Lekić.

Ekipa Ratka Dostanića sastaje se u sredu od 19.30 časova sa „romantičarima“ u polufinalu domaćeg kupa.

„Novi trener nas je vratio taktici, usavršili smo dosta toga u igri i sve je kreuno kako treba. Ispatio nam se rad sa treninga i pokazali smo da možemo da se suprostavimo svakoj ekipi u našoj ligi. Mi se ne opterećujemo bodovnom razlikom, gledamo samo napred. Svesni smo svojih mogućnosti“, rekao je Lekić. 



Zvezdin napadač ne krije da oseća olakšanje posle golova koje je postigao na mečevima protiv Vojvodine i OFK Beograda u Jelen Superligi Srbije.

„Sve bolje izgleda, lakše mi je i na treninzima i na utakmicama. To je u suštini bitno samo na psihološkom planu, jer ne razmišljam toliko o svojoj igri, bitan je kolektiv i njemu sam uvek podređen“, izjavio je Lekić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: