Nadal: „Skoro sam onaj stari“

Španski teniser Rafael Nadam izjavio je da je veruje da je blizu dobre forme kojom želi da prekine 11-mesečni post bez osvojene titule.

Izvor: JT

Ponedeljak, 12.04.2010.

22:46

Default images

Trenutno treći teniser sveta ove nedelje igra na turniru u Monte Karlu na kojem je u prethodnih pet godina slavio. Španac nije trijumfovao ni na jednom turniru tokom 11 meseci, a od tada su ga zadesile brojne povrede i problemi sa povratkom u formu.

Skoro sam onaj stari. Igrao sam dobro na turnirima ove godine. Još uvek nisam osvojio nijednu titulu, ali sam bio u konkurenciji. U Indijan Velsu sam odigrao dobar turnir. Bio sam loš u polufinalu, ali sam ostale mečeve odigrao na veoma visokom nivou. U Majamiju, takođe“, istakao je Nadal.

Osvajač šest Gren slemova je, takođe, naglasio da sada razmišlja drugačije u odnosu na drugu polovinu prošle godine.

Prošle godine, u poslednjih šest meseci, sam osećao da nisam spreman da osvojim važne turnire. Ali, od starta ove sezone sam se osetio spremnim”, rekao je Španac.

Mastersom u Monte Karlo, na kojem je Nadal slobodan u prvom kolu počinje sezona na šljaci, a Španac u Kneževini želi prvu titulu od Rima u maju prošle godine.

Mislim da će mi uvek biti malo lakše na šljaci da dođem do titule”, naglasio je Nadal.

Nadal se u drugom kolu u Monte Karlu sastaje sa pobednikom duela izmešu Argentinca Eduarda Švanka i Tijema de Bakera iz Holandije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: