KLS: Radnički gostuje šampionu

Košarkaši Partizana dočekuju u utorak od 18 časova ekipu kragujevačkog Radničkog u drugom kolu košarkaške Superlige Srbije.

Izvor: AK

Ponedeljak, 12.04.2010.

17:40

Default images

’Crno-beli’ su na startu nacionalnog šampionata ubedljivo savladali Tamiš 93:52, dok je Radnički na svom terenu pobedio Metalac sa 82:68. Partizan se sa Radničkim ove sezone sastajao dva puta, oba puta u okviru NLB lige. U prvom meču u Kragujevcu, ’crno-beli’ su slavili sa 73:67, dok je u Beogradu bilo 85:62 za šampiona.

“Utakmice dolaze u gradaciji, u drugom kolu imamo puno jačeg protivnika Radnički iz Kragujevca, koji je napravio fantastičan rezultat u NLB ligi, koji niko nije očekivao. Nošen tim saznanjem i tom motivacijom pokušaće da se plasiraju među četiri da bi naredne godine igrali regionalnu ligu“, najavio je duel sa Kragujevčanima trener Partizana Duško Vujošević.

„ Relativno skoro smo sa njima odigrali jako tešku utakmicu, kada je njima puno manje značila nego sada. Očekujem kvalitetan i ojačan Radnički u odnosu na tu prethodnu utakmicu, jer svi se pojačavaju zato što imaju ambicije. Pozivam publiku, iako je radni dan i termin od 18 časova, da dođu i pomognu nam na toj utakmici da dobijemo”, rekao je trener srpskog šampiona.

"Kragujevčani su sada jači, ali mi se bavimo samo našom igrom. U narednih mesec dana imamo izuzetno težak raspored. Pored fajnal fora NLB lige odigraćemo nekoliko teških utakmica koje će za nas biti dobra uvertira za borbe za trofeje", istakao je bek Partizana Dušan Kecman.

Ulaznice za susret između Partizana i Radničkog prodavaće se na blagajni hale ’Pionir’ po ceni od 100 dinara za tribine i 200 dinara za parter, a prodaja počinje dva sata pred početak meča.

Meč Partizan – Radnički igra se u utorak, 13. aprila od 18 časova u hali ’Pionir’.

Ostale utakmice drugog kola Superlige Srbije igraju se u sredu, a sastaju se:

18.30h Tamiš Petrohemija - Crvena zvezda
19.00h Borac Čačak - FMP Železnik
19.30h Metalac Valjevo - Hemofarm Štada

Milivoje Lazić u stručnom štabu

Na sajtu osmostrukog uzastopnog šampiona Srbije objavljeno je i da je stručni štab Partizana pojačan novim članom Milivojem Lazićem.

Lazić će se pridružiti asistentima trenera Vujoševića, Vladi Jovanoviću i Milošu Gligorijeviću u stručnom radu sa timom iz Humske. Lazić ima 32 godine, završio je Fakultet za fizičku kulturu Beogradu. Pre dolaska u Partizan radio je u FMP Železniku, a bio je i član stručnog tima seniorske reprezentacije Srbije tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: