Ilić: Malo vremena, mnogo iskustva

Rukometni reprezentativac Srbije Momir Ilić kaže za B92 da je malo vremena ostalo do duela sa Češkom i da se ekipa navikne na novog selektora Veselina Vukovića.

Izvor: NK

Ponedeljak, 12.04.2010.

17:15

Default images

Treći put u poslednjih deset meseci Srbija je dobila novog selektora, ova j put samo dva meseca pred mečeve sa Česima u baražu za Svetsko prvenstvo koje se naredne godine održava u Švedskoj. Selekcija se u nedelju uveče okupila u okviru EHF nedelje.

„To je veliko opterećenje za nas i teška situacija za srpski rukomet uopšte, ali kao što ste rekli, treći selektor u deset meseci, možda će biti treća sreća. Malo vremena ima, sada smo se okupili u malom broju jer nisu svi igrači mogli da dođu, da se odazovu selektorovom pozivu tako da će teško biti u junu. Malo vremena imamo da se pripremimo za te dve utakmice sa Česima, ali nadam se da ćemo proći“, rekao je Ilić.

Kompletan intervju sa Momir Ilićem možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: