Novak prekinuo saradnju sa Martinom

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prekinuo je saradnju sa dosadašnjim trenerom Todom Martinom.

Izvor: AY

Ponedeljak, 12.04.2010.

14:59

Default images

"Ne radim više sa Todom Martinom", rekao je dvadesetdvogodišnji teniser novinarima koji prate Masters u Monte Karlu. Drugi igrač sveta tvrdi da će nastaviti saradnju samo sa Marjanom Vajdom, a odluku o raskidu saranje sa Martinom obrazložio je rečima da mu je "previše komplikovano da radi sa dva trenera".

"Tod je fantastična osoba sa mnogo iskustva koje je bez rezerve delio sa mnom. Pokušali smo... ali jednostavno nije išlo i na kraju smo se rastali bez ljutnje... Nastaviću da treniram sa Marjanom i nadam se da ćemo imati mnogo uspeha", kazao je Đoković.

Martin je u tim srpskog tenisera stigao prošle godine, dok Novak sa Vajdom trenira još od 2006.

Jedna od stvari kojom je Martin bio nezadovoljan bio je Đokovićev servis, koji su potom pokušali da usavrše.

"Pokušao je da promeni moj servis, ali sve je to bilo previše komplikovano, pa sam se na kraju vratio starom stilu", zaključio je Đoković.

Srbin će ove nedelje učestvovati na Mastersu u Monte Karlu na kome je, u odsustvu Rodžera Federera, postavljen za prvog nosioca.

Đoković je u prvom kolu slobodan, a vreme je iskoristio tako što je sa Žoom-Vilfredom Congom u Monaku obišao Muzej okeanografije, koji slavi 100. godišnjicu.

Prošle sezone Novak je stigao do finala u Monte Karlu, gde inače i živi. Titulu šampiona brani Rafael Nadal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: