Trifunović: "Kraj sezone za Bakića"

Trener košarkaša Crvene zvezde Aleksandar Trifunović rekao je da je Boris Bakić zbog povrede kolena najverovatnije završio sezonu.

Izvor: SO

Subota, 10.04.2010.

21:40

Default images

"Bakić je teško povredio koleno. Nisam lekar i ne mogu da prognoziram, ali za njega je sezona najverovatnije završena“, rekao je Trifunović posle pobede Zvezde nad FMP-om u Železniku. Bakić se krajem treće četvrtine okliznuo u kontri i tada je došlo do povrede.

Trener Zvezde bio je zadovoljan pobedom na neugodnom gostovanju u Železniku.

"Čestitam svojim igračima što su tokom čitave utakmice uspeli da zadrže koncentraciju i timskom igrom dođu do pobede. Bili smo koncentrisani samo na igru, izdigli su se iznad pisanja medija".

Trener FMP Železnika Boško Đokić rekao je da je Zvezda zasluženo pobedila, te da je njegov tim izgubio zbog loše igre u drugom poluvremenu i dodao:

„Preuzimanja u napadu smo u prvom poluvremenu uspešno rešavali trojkama, ali u drugom smo imali šut 1/14. Pred kraj smoprimili nepotrebne poene. Nismo imali dovoljno raspoloženih igrača, pored Raduljice i Jeremića tražili smo trećeg, ali nije išlo. Takođe, nismo uspeli da zaustavimo Bjelicu. Znao sam da će biti teško uklopiti nove igrače u tim, ali ne ovoliko. Moramo da 'podignemo' ekipu, Superliga će biti izjednačena".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: