Lučić: "Čović je uvek dobrodošao"

Predsednik KK Crvena zvezda Vladislav Lučić izjavio je da je vlasnik FMP Železnika Nebojša Čović dobrodošao u klub sa Malog Kalemegdana.

Izvor: MT

Subota, 10.04.2010.

11:22

Default images

Tokom proteklih nekoliko godina često se spekulisalo o eventualnom ulasku Čovića u redove ’crveno-belih’, spominjala se i fuzija sa FMP-om, ali je Čović to demantovao, izjavivši da su neke druge opcije moguće. Predsednik Zvezde, Vladislav Lučić smatra da u njegovom klubu ima mesta za Čovića, kao osobu koja je dokazala da ume da radi posao.

Čović je kazao da je veliki zvezdaš i on je dobrodošao u naš klub. On se pokazao kao čovek koji zna da radi svoj posao i ako je zainteresovan, za njega su uvek otvorena vrata kod nas. Na tu temu nema šta više da se kaže, na Nebojši je da odluči da li hoće da nam pomogne ili ne“, rekao je Lučić.

Čović je rekao da nije zainteresovan za ulazak u klub koji je u višemilionskim dugovima, ali Lučić je rekao da je predsednik FMP-a dobrodošao iako ne bude aktivno učestvovao u oporavku ’crveno-belih’.

Onda ćemo mi vratiti sve dugove, pa onda Čović može da se aktivnije uključi u Zvezdu. Onda neka bude tako, kad mi sve izmirimo, neka tada on dođe“, zaključio je Lučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: