Ragbi 13: Počinje prvenstvo Srbije

Subotnjom utakmicom između Podbare i Beogradskog Univerziteta počinje deveti šampionat Srbije u Rabiju 13.

Izvor: MT

Subota, 10.04.2010.

10:58

Default images

Utakmica će biti odigrana ta terenu FK Petrovaradin i počinje u 15 časova. Domaća ekipa je prethodne tri sezone zauzimala drugu poziciju i sa podmlađenim sastavom dočekuje ekipu beogradskih studenata, koji su pre dve nedelje završili Univerzitetsku ligu Srbije. Titulu brani Dorćol, koji će biti slobodan u prvom kolu.

U nedelju, novajlija Radnički u Novoj Pazovi od 16 časova dočekuje ekipu Niša. Za Radnički će nastupati igrači koji su već igrali za klubove u prvenstvu Srbije, kao i Univerzitetskoj ligi Srbije, dok je Niš ostao bez pola tima, tako da će se osloniti na mlade igrače.

Istovremeno, na Adi Ciganliji, Crvena zvezda dočekuje još jednog debitanta u takmičenju, ekipu Car Lazar iz Kruševca.

Prvenstvo Srbije, prvo kolo:

Novi Sad: Podbara – Beogradski Univerzitet (subota 16h)
Nova Pazova: Radnički - Niš (nedelja 16h)
Beograd: Crvena zvezda – Car Lazar (nedelja 16h)

Dorćol je slobodan u prvom kolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: