Vujošević: "Svaki meč kao finale"

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je da “crno-beli” početak Superlige dočekuju spremno sa ciljem da svaku utakmicu igraju "kao da je finale".

Izvor: NK

Petak, 09.04.2010.

14:55

Default images

"Već smo zadovoljni rezultatima, jer smo do sada u sezoni već osvojili nacionalni kup, plasirali se na završne turnire Jadranske lige i Evrolige, a tek počinje domaće takmičenje. Uspeh u Evroligi kao da stavlja sve ostalo u drugi plan, a ne sme da bude tako. Respektujemo svako takmičenje u kojem igramo", rekao je Vujošević.

“Crno-beli” će ove sezone pokušati da deveti put zaredom osvoje titulu nacionalnog prvaka, a u subotu će u prvom kolu Super lige dočekati ekipu Tamiša.

"Naša motivacija podiže i motivaciju naših protivnika, a sve to doprinosu poboljšanju kvaliteta takmičenja. Moža će Hemofarmu i nama, koji učestvujemo na završnom turniru Jadranske lige, ritam utakmica biti intenzivniji. Mi ćemo svaki meč pripremiti i igrati kao da je finale", kazao je Vujošević. 



"Nadam se da će moji momci, koji su veoma posvećeni, pronaći potrebnu energiju i u svakoj utakmici na teren izaći motivisani", dodao je on.

"Milošević na terenu za desetak dana"

Vujošević je kazao i da očekuje da se Strahinja Milošević za desetak dana vrati treninzima. Milošević je zadobio teže povrede prošlog vikenda, kada ga je u Novom Sadu, pretuklo obezbeđenje jednog noćnog kluba.

"To je neprijatno za bilo koga, ali zameram i jednom delu štampe. U trenucima kada se o Partizanu pisalo afirmativno, kao da su pojedini mediji pokušali da ubace priču sa drugačijom konotacijom. Računam da će Strahinja biti u pogonu za sedam do deset dana i daleko od toga da mu je karijera dovedena u pitanje", zaključio je Vujošević.

Kapiten Partizana Petar Božić ocenio je da prvim kolom domaće Superlige počinje najvažnije deo sezone za crno-bele.

"Počinje Superliga, očekuju nas završni turniri Jadranske i Evrolige. Dosadašnji uspesi odneli su nam dosta energije, ali su nas i obavezali da budemo na vrhunskom nivou. Tamiš je kvalitetan rival, dokazali su to i ulaskom u Superligu. Ući će veoma motivisani, na nama je da odgovorimo istom merom, pa i jače", rekao je Božić.

Utakmica prvog kola košarkaške Superlige izmedju Partizana i Tamiša igra se u subotu od 19.30 časova u hali Pionir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: