Stevanović: "Teško u Jagodini"

Trener Partizana Goran Stevanović kaže da očekuje tešku utakmicu u Jagodini i da će „crno-beli” pokušati da odigraju najbolje što mogu.

Izvor: NK

Petak, 09.04.2010.

13:40

Default images

"Jagodina je jedan od najneprijatnijih protivnika u ovoj polusezoni. Očekujem tešku utakmicu. Poznajemo se dobro i sumnjam da su moguća iznenadjenja. Spremni smo i u utakmicu ulazimo koncentrisano", rekao je Stevanović na konferenciji za novinare.

On je naveo i da je zadovoljan radom igrača na treningu i dodao da će se igrači koji su igrali na prijateljskoj utakmici protiv reprezentacije Japana u Osaki u petak i subotu priključiti ekipi.

"Igrači su pokazali želju da se nametnu i obezbede mesto u timu do kraja sezone. Prezadovoljan sam radom, sutra ćemo biti kompletni i napraviti plan za nastavak takmičenja", rekao je Stevanović.

Uprava Partizana tražila je od Zajednice superligaša da odloži utakmicu protiv Jagodine zbog toga što su šestorica igrača bili u sastavu reprezentacije Srbije u meču protiv Japana, ali je zahtev aktuelnog šampiona odbijen.

Stevanović je rekao da će na popodnevnom treningu razgovarati s reprezentativcima i tada odlučiti ko će biti spreman za nedelju. Defanzivac Partizana Ljubomir Fejsa povredio se na utakmici u Osaki, a trener crno-belih rekao je da će u petak biti poznato koliko je povreda ozbiljna.

Utakmicu u Jagodini propustiće i iskusni Mladen Krstajić zbog bolova u ledjima, ali stručni štab Partizana očekuje da će se oporaviti do četvrtka i polufinalne utakmice kupa sa Vojvodinom.
www.partizan.rs
"Razgovaraćemo i videćemo kako se ko oseća. Nismo očekivali da će skoro svi naši igrači igrati celu utakmicu. Ali, moramo da budemo pozitivni, šansa ne bira vreme već traži spremne igrače. Imamo problema, ali Partizan je veliki klub, mnogi su protiv nas slomili zube", rekao je trener srpskog šampiona.

"Velika dela traže velike zrtve. Odigraćemo najbolje što možemo", poručio je Stevanović.

Iz Partizana su saopštili da je nastavljena prodaja kompleta ulaznica za preostale utakmice u Super ligi, koje “crno-beli” igraju kao domaćini.

Komplet ulaznica za četiri utakmice za južnu tribinu košta 700 dinara, bočni delovi istoka i zapada su po 1.300 dinara, dok su centralni delovi istoka i zapada po 1.700 dinara.

Određene su i cene ulaznica za "večiti derbi" sa Crvenom zvezdom koji se igra 8. maja. Karte za južnu i severnu tribinu koštaju po 600 dinara, bočne strane istoka i zapada po 1.200, a centralni delovi po 1.500 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: