Andres Noćioni igra na SP u Turskoj

Krilni košarkaš Andres Noćioni, reprezentativac Argentine koja je na Svetskom prvenstvu u grupi sa Srbijom, potvrdio je da će igrati u Turskoj.

Izvor: SO

Četvrtak, 08.04.2010.

21:29

Default images

“Želim da treniram, osećam se dobro. Odmoriću se, dobro se pripremiti i već u julu ću biti u sjajnoj formi i počinjemo putovanje ka Turskoj. Cilj nam je osvajanje medalje”, rekao je igrač Sakramenta. U razgovoru sa predsednikom Argentinskog saveza Hermanom Luisom Vakarom i trenerom Serđom Ernandesom Noćioni je rekao da je nestrpljiv da obuče dres nacionalnog tima.

Velika je mogućnost i da Emanuel Đinobili, igrač San Antonio Sparsa i prva zvezda argentinskog tima, zaigra na SP. To pre svega zavisi od produžetka ugovora sa Sparsima, a sudeći prema ESPN-u, situacija se odvija povoljno.

“Postoje još neke male stvari koje treba da se dovedu u red, ali optimista sam. Bliži smo dogovoru nego ikad i imam dobar osećaj povodm svega”, rekao je Đinobili, koji bi za novi trogodišnji ugovor trebalo da dobije 39 miliona dolara.

Manu je prethodno izjavio da bi voleo da igra za Argentinu, ali da mora da zna kakva mu je budućnost u NBA da bi se to desilo.

Osim ‘gaučosa’, u grupi A Svetskog prvenstva još su Angola, Australija, Nemačka, Jordan i Srbija. Meč Srbija – Argentina na programu je drugog septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: