Mateja Kežman igrač meseca

Srpski internacionalac Mateja Kežman izabran je za najboljeg fudbalera Pari Sen Žermena u prošlom mesecu.

Izvor: LB

Utorak, 06.04.2010.

00:29

Default images

Kežman je pobedio u anketi na zvaničnom klupskom sajtu pošto je osvojio 29 odsto glasova. Bivši fudbaler Čelsija trijumfovao je ispred Turčina Mevluta Erdinga (28 odsto) i Stefana Sesenjona, za kojeg je glasalo 14 odsto posetilaca sajta. Prošlog meseca isto priznanje dobio je Ludovik Žili.

"Za mene je veoma važno da imam podršku navijača. Drago mi je što smo napokon u dobrim odnosima. U preostalim mečevim daću sve od sebe. Trudiću se da u završnici sezone svojim golovima pomognem klubu. Trenutno se osećam odlično", izjavio je Kežman.

Kežman je u proteklih mesec dana pružao odlične partije u duelima sa Lansom, Okserom i Bulonjom.

"Do kraja sezone imam dovoljno vremena da popravim utisak i da opravdam ukazano poverenje", dodao je Kežman.

Kežman je u karijeri nastupao za Partizan, PSV, Čelsi, Atletiko Madrid, Fenerbahče i PSŽ, a bio je pozajmljen i ruskom Zenitu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: