Pipen i Maloun u "Kući slavnih"

Legendarni košarkaši NBA lige Skoti Pipen i Karl Maloun ući će u "Kuću slavnih" u Springfildu ove godine.

Izvor: JT

Ponedeljak, 05.04.2010.

23:55

Default images

Pored Pipena i Malouna, koji su bili članovi prvog 'drim tima' sa Olimpijskih igara 1992. godine u Barseloni, u "Kuću slavnih" će na ceremoniji 13. avgusta ući i vlasnik Los Anđeles Lejkersa Džeri Bas, košarkašica Sintija Kuper i trener srednjoškolskog tima Nju Džersija Bibi Harli senior. Uz njih.će to priznanje posthumno biti dato i Denisu Džonsonu, Gasu Džonsonu i Masijelu Ubiratanu Pereireu.

Pipen je istakao da mu je velika čast što će ući u "Kuću slavnih" i da je uvek osečao, uprkos tome što je tim u svojim redovima imao Majkla Džordana, da su Čikago Bulsi bili pravi tim i da njihov uspeh nije došao zahvaljujući individualnim sposobnostima.

"Uvek sam osećao da smo mi tim, da smo potrebni jedan drugom da bismo bili uspešni. Ali, to nije samo na nivou NBA lige, već na svim nivoima na kojima sam igrao. Košarka je timska igra i na takav način mora i da joj se pristupi. Svako mora da odradi svoj posao i potrudi se da tim bude uspešan", rekao je Pipen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: