Morales ima hematom na mozgu

Prvotimac meksičkog Santosa Lagune, Karlos Morales, na meču sa Haguaresom dobio je snažan udarac kolenom u glavu i utvrđeno je da ima hematom na mozgu.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 05.04.2010.

15:18

Default images

Predstavnici kluba saopštili su da je posle detaljnog pregleda utvrđeno da je Morales "van životne opasnosti i stabilan". "Pregledom je utvrđeno da je udarac izazvao hematom na mozgu, zbog čega će Morales morati da ostane u bolnici u stanju indukovane kome, kako bi moždane funkcije bile smanjene na minimum i time sprečen dalji rast hematoma", saopštio je klub.

U prvom poluvremenu utakmice, koje je završeno vođstvom Hagaresa 3:0. Morales je prilikom sudara sa Kristijanom Armasom dobio udarac kolenom u glavu.

Pošto mu je ukazana pomoć na terenu, on se vratio u igru, ali je umesto njega, u drugom poluvremenu zaigrao Osmar Mares.

"Karlos se dobro oseća, stabilan je i svestan. Udarac koji je primio bio je veoma jak, ali nema razloga za paniku. Lekari su, srećom, reagovali na vreme", rekao je predsednik kluba Alehandro Iragori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: