Runi se vraća već protiv Bajerna?

Napadač Mančester Junajteda Vejn Runi mogao bi da se vrati u ekipu na revanšu utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Bajerna, prenose britanski mediji.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 05.04.2010.

14:42

Default images

Najbolji strelac šampiona Engleske povredio je ligamente skočnog zgloba na prvoj utakmici protiv Bajerna i tada je bilo najavljeno da će odsustvovati sa terena dve do tri sedmice.

Runi je teren napustio sa štakama, a u Englesku se vratio sa zaštitnim gipsom oko noge. U prvom trenutku lekari su pomislili da je obnovio staru povredu stopala, ali se pokazalo da povreda mnogo bezazlenija.

Pre dva dana, iz Mančestera su saopštili da bi Runi trebalo da se vrati u ekipu u narednom kolu Premijer lige, kada je na programu gradski derbi protiv Mančester Sitija, a iz kluiba nisu komentarisali najave medija da bi on mogao da zaigra već u sredu protiv Bajerna.

Prema informacijama iz Engleske, Runi već vozi trenažni bicikl i lagano trčkara, ali ostaje pitanje da li je "puštanje" ovakve informacije sa "Old Traforda" samo zavaravanje Bavaraca ili se Runi zaista oporavlja brže od planiranog roka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: