Roben propušta meč na Old Trafordu?

Fudbaler Bajerna iz Minhena Arjen Roben mogao bi da propusti revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester junajteda zbog povrede mišića.

Izvor: LB

Nedelja, 04.04.2010.

17:46

Default images

Roben je već propustio prvu utakmicu protiv Mančester junajteda (2:1), a nije odigrao ni subotnji derbi protiv Šalkea (2:1). Trener Bavaraca Luj van Gal nagovestio je da bi 26-godišnji fudbaler mogao da propusti predstojeću utakmicu na ‘Old Trafordu’, ali nije želeo da kaže koliko je ozbiljna povreda.

"I dalje se nadam da će Roben moći da igra protiv Mančester junajteda, ali moramo da budemo veoma oprezni. Frank Riberi je dugo bio povređen pa smo bili prinuđeni da igramo bez njega. Sada ćemo morati da igramo bez Robena", rekao je Van Gal.

Bajern je posle trijumfa protiv Šalkea preuzeo prvo mesto na tabeli Bundeslige. Bavarci su do trijumfa u Gelzenkirhenu došli golovima Riberija i Milera u razmaku od samo jednog minuta, dok je Kuranji postigao utešni gol za domaćine. Bajern posle 29. kola ima 59 bodova, dok drugoplasirani Šalke ima samo bod manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: