Ozbiljna povreda Boguta

Centar Milvoki Baksa Endrju Bogut doživeo je nekoliko ozbiljnijih povreda prilikom pada na desno rame na utakmici sa Finiksom.

Izvor: MT

Nedelja, 04.04.2010.

15:59

Default images

Bogut je posle jednog zakucavanja nezgodno pao na desnu ruku i tom prilikom je slomio šaku, iščašio rame i izvrnuo zglob. Nije poznato koliko će australijski košarkaš odsustovati sa terena, ali je gotovo sigurno da će propustiti ostatak NBA sezone, uključujući i plej-of.

Bogut se posle zakucavanja, tokom druge četvrtine, zakačio za obruč kada ga je Amare Stodmajer blago odgurnuo po leđima, nakon čega je centar Milvokija nezgodno pao na desno rame. Stodemajeru je dosuđena namerna lična greška, za šta je centar Finiksa izviždan od strane navijača Milvokija, ali je naknadnim pregledom snimka utvrđeno da namera nije postojala i da je kontakt sa Bogutom bio blag.

Upozoravamo posetioce sajta da je snimak uznemirujuć!



Navijači nisu jasno mogli da vide šta se dogodilo. Ali mislim da kada budu videli snimak, da će im biti jasno da ništa nije bilo namerno”, rekao je Stodemajer, a košarkaš Milvokija Brendon Dženings potvrdio je da Stodemajer nije imao bilo kakvu nameru.

Bogut je ove sezone pružao sjajne partije za jedno od prijatnijih iznenađenja, ekipu Baksa, koja se nalazi pred plasmanom u plej-of. Centar Milvokija je u proseku beležio 15.9 poena i 10.2 skoka, a tokom karijere je imao nekoliko nezgodnih povreda koje su usporile njegov razvoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: