Anćeloti: "Drogba igra sa hernijom"

Kako navodi menadžer Čelsija Karlo Anćeloti, zvezda tima Didije Drogba proteklih meseci igrao je sa ozbiljnim stomačnim bolovima prouzrokovanim hernijom.

Izvor: AY

Subota, 03.04.2010.

11:49

Default images

"Drogba živi sa ovim problemom već nekoliko meseci, ali ne mislim da je u pitanju veliki problem", rekao je Italijan uoči susreta sezone sa Mančester Junajtedom. "Ponekad mu je teško nakon meča, ali tokom nedelje uglavnom nema komplikacija". Strateg londonskog kluba takođe je dodao da će napadaču verovatno trebati lakša operacija na kraju sezone.

Doktori su Drogbi saopštili da bi mu lakši operativni zahvat pomogao da bude potpuno spreman za Svetsko prvenstvo u junu.

"Za sada mu ne treba operacija, a ako se opredeli da joj se podvrgne na kraju sezone, neće mu biti ništa pošto je u pitanju mali zahvat i biće spreman za nedelju dana. Prošle nedelje je bio umoran pred meč sa Aston Vilom, ali sada je sve u najboljem redu i spreman je da igra", dodao je Anćeloti.

Čelsi trenutno ima 71 bod i nalazi se na drugom mestu Premijer lige iza Mančester junajteda, koji ima bod više. Dva tima se sastaju u subotu u direktnom okršaju za titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: