Đorđević: "Prolazimo Olimpijakos"

Legendarni košarkaš Aleksandar Đorđević veruje da Partizan može još jednom da iznenadi i pobedi grčki Olimpijakos u polufinalu Evrolige.

Izvor: NK

Subota, 03.04.2010.

10:13

Default images

„Odgovara nam što igramo sa ekipom koja ima crveno-bele dresove. Dakle, ulazak u finale nam ne gine“, izjavio je Đorđević koji je u četvrtak uveče bodio Partizan protiv Makabija u Beogradskoj areni.

Đorđević je nekoliko puta ove sezone dolazio u Beograd samo da bi gledao Partizanove evroligaške utakmice.

„Još kad smo pobedili Barselonu u Beogradu predvideo sam da ćemo se plasirati na fajnal-for. Partizan ima sistem, disciplinovane igrače, karatkter, sjajnu publiku. Idem u Pariz da ih bodrim“, izjavio je popularni Sale nacionale koji je sa „crno-belima“ osvojio titulu prvaka Evrope 1992. godine u Istanbulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: