Domenek testira reprezentativce

Selektor reprezentacije Francuske Rajmon Domenek organizovaće jednonedeljni trening-kamp od 18. maja kako bi proverio koliko su igrači spremni za SP.

Izvor: Saša Ozmo

Petak, 02.04.2010.

23:39

Default images

“Jasno je da fudbaler koji ne bude mogao da igra do 18. maja neće putovati sa nama na Svetsko prvenstvo. Neću im tražiti da imaju iza sebe odigrane mečeve, već samo da budu sposobni da igraju i da se pripremaju”, izjavio je Domenek, koji će na trening-kamp pozvati 23 fudbalera, ali to ne predstavlja garanciju da će upravo oni putovati u Južnu Afriku.

Ono što Domeneka trenutno najviše brine jeste povreda štopera Vilijama Galasa, fudbalera Arsenala.

“Veoma sam zabrinut. Znam kako izgleda ta vrsta povrede lista i svestan sam mogućih posledica i stvari koje ne smeš da radiš, kao npr. da zaigraš prerano. Čak i kada ne osećaš bol, nije kompletno zalečeno, već moraš da miruješ dodatnih pet-šest nedelja”.

Rajmon Domenek je na čelo nacionalnog tima ‘trikolora’ došao 2004. godine, a na SP 2006. u Nemačkoj osvojio je srebrnu medalju. U više navrata bio je meta kritika medija i navijača zbog taktike i loše igre reprezentacije, ali svaki put je uspevao da ‘preživi’ i ostane selektor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: