Galas stopama Aršavina i Fabregasa?

Defanzivac Arsenala Vilijam Galas i propustiće ostatak sezone zbog povrede, potvrdio je menadžer Arsenala Arsen Venger.

Izvor: MT

Petak, 02.04.2010.

16:47

Default images

Arsenal ima problema sa povredama ključnih igrača, pošto se strahuje da će kapiten Sesk Fabregas kao i napadač Andrej Aršavin takođe odsustvovati do kraja sezone u kojoj se ‘tobdžije’ bore za titulu prvaka Engleske, kao i u Ligi Šampiona. Galas je, kao i Aršavin i Fabregas, povredu zadobio na susretu Lige Šampiona sa Barselonom.

Francuski internacionalac je prethodno propustio osam mečeva zbog slične povredne, nakon što se, na iznenađenje svih, vratio na teren baš u meču sa Barselonom. Ipak, Galas je pogoršao povredu zbog čega je igru napustio u prvom poluvremenu.

Prema prvim informacijama, defanzivac Arsenala je trebalo da pauzira tri nedelje, ali je Venger potvrdio da je medicinski tim ‘tobdžija’ detaljnije ispitao povredu i sada se pretpostavlja da će Francuz propustiti ostatak sezone.

Galas će pauzirati duže od tri nedelje, rekao bih pet nedelja. To je bilo kockanje koje se nije isplatilo i bila je greška. Možda bi mogao da se vrati i brže, ali ja sam “dao” pet nedelja, pošto je tri nedelje neki minimum, a mi moramo da budemo maksimalno oprezni”, rekao je Venger.

Ipak, ako dođemo do finala Lige Šampiona, još uvek postoji šansa da igra”, dodao je francuski stručnjak.

Venger je takođe odbacio mogućnost da Aršavin propusti ostatak sezone, iako prava priroda povrede još uvek nije utvrđena. Prema menadžeru Arsenala, Rus će van terena biti oko tri nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: