I Aršavin propušta ostatak sezone?

Napadač Arsenala Andrej Aršavin izjavio je da se plaši da je ova sezona zbog povrede lista noge možda za njega završena.

Izvor: MT

Petak, 02.04.2010.

15:07

Default images

Aršavin je priznao da bi, zbog povrede lista koju je zaradio na susretu sa Barselonom u Ligi Šampiona, mogao da propusti ostatak sezone. Povreda ruskog reprezentativca bi mogla da bude ozbiljan udarac za Arsenal koji se bori za titule u Premijer Ligi i Ligi Šampiona, pošto je i kapiten Sesk Fabregas ozbiljnije povređen.

Govoreći o povredi lista noge, Aršavin nije bio optimista.

Mislim da se pokidao. Ukoliko je to istina, onda ću pauzirati duži period. U najboljem slučaju oko tri nedelje, a u najgorem neću igrati do kraja sezone”, rekao je 28-godišnji fudbaler.

Prethodno je Arsenal ostao bez svog kapitena Seska Fabregasa na još neutvrđeni period.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: